Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

How to Kickstart Your Copywriting Career in Startup Company

May 21 @ 2:00 pm - 3:30 pm

21 May 2022 , Pukul 14:00 – 15:30 WIB

Online Event

How to Kickstart Your Copywriting Career in Startup Company

Greaters tau kan setiap produk butuh dipasarkan dengan cara yang tepat. Salah satu metode pemasaran yang banyak digunakan di era digital ini adalah copywriting. Makanya, peluang kerja sebagai seorang Copywriter di Startup Company juga sangat besar nih.

Gak cuma punya kemampuan bikin tulisan yang persuasif, seorang Copywriter juga harus punya beberapa soft skill dan hard skill penunjang. Dan ternyata, Copywriter di Startup Company dan perusahaan lain juga punya perbedaan, loh.

Kalau kamu tertarik untuk berkarir sebagai Copywriter di Startup Company, tandanya kamu beruntung bisa menemukan kelas ini. Soalnya, di kelas ini kamu bisa belajar keterampilan apa aja yang harus dimiliki Copywriter, gimana rutinitas pekerjaannya, tantangan apa yang dihadapi, sampai cara bikin CV dan portofolio yang menarik. Lengkap banget, kan?

Jadi, sebelum kamu melangkahkan kaki sebagai calon Copywriter, jangan sampai kamu melewatkan sesi belajar bareng Veronica Gabriella, Senior Copywriter di Ruangguru, ya. Langsung aja beli tiket kelasnya sebelum kehabisan. Sampai bertemu di kelas!

 

 

ORGANIZED BY

SCHEDULE

DATE EVENT START VENUE
21 May 2022 14:00 – 15:30 WIB Online Event

VENUE MAP AND TICKET PRICING

CATEGORY  Price 
  Rp.  

 

Note :

  • SYARAT & KETENTUAN

    • Pembelian kelas tidak dapat dibatalkan dan/atau dialihkan ke kelas lain secara sepihak oleh Peserta.
    • Peserta yang berhalangan hadir wajib menginformasikan kepada Admin GreatEdu agar tetap mendapatkan soft file materi dan rekaman video kelas.
    • Semua pemberitahuan seputar informasi dan perubahan kelas disampaikan melalui email dan WhatsApp Official GreatEdu. Pastikan kamu mengisi data diri dengan lengkap dan benar saat registrasi.

    Punya pertanyaan seputar kelas ini? Sampaikan kepada kami melalui WhatsApp Official GreatEdu di:

    +62 816-338-441

 

IMPORTANT NOTE

  • All tickets are valid for one single entry only
  • No cancellation or changes allowed once ticket sold
  • No pets shall be allowed in the premises.
  • Dangerous material, explosives, weapon, and/or sharp objects shall be declared and surrendered prior to admission.
  • The management and staff shall reserve the right to refuse entry and/or expel from the premises any person(s) in breach of the terms & conditions.

TICKET DETAILS

  • Ticket pricing includes: Local Tax
  • Ticket pricing excludes: Ticket Fee & Payment Surcharge

PAYMENT DETAILS

  • IndoTix Ticket Office – Credit Card, Cash
  • Online – Credit Card Secure Payment*
  • IndoTix Authorized Agent – Cash, Credit Card
    *This method may require you to follow our authorization procedure, which is detailed below.
  • The cardholders name MUST be the same as the registered account name, If this is not the case, please contact Customer Services.
  • Bring your credit card as we will check to verify:
    1. Will-Call/redemption ticket at our Ticket Box/Outlets.

    2. Print at Home Ticket at venue entrance gate.
  • Transfer payment method please follows the steps below:
    1. Send your data: ID Card (KTP) number, Full name, Full address, Phone number, Email address, Name of event, Date and time of event, Ticket category, and Number of tickets will be purchased to [email protected]
    2. We will reply your email to infom: The purchase price must be transfered to Our Bank Account. You must fill Your Full Name in the message of bank transfers.
    3. After you make the payment transfer, send a copy to [email protected]
    4. You will get an email >confirmation from us.
    5. The confirmation email and your personal data must be taken when exchanges the ticket.

 

Details

Date:
May 21
Time:
2:00 pm - 3:30 pm
Event Category:

Venue

Online Event
-
-, - - Indonesia
+ Google Map